Hur vill du leva i framtiden?

Logo SEE Hållbarhetsvecka

LKF energi- och klimatrådgivningen har klivit in som medarrangör till SEE hållbarhetsveckan (v. 38) – en vecka då vi tillsammans lyfter fram kreativa och goda exempel på hållbar utveckling. Välkommen att delta, nätverka och inspireras med oss!

SEE hållbarhetsvecka är en årligen återkommande arrangemangsvecka som hålls i Västerbottens och Norrbottens län under vecka 38. SEE är en förkortning för Social, Ekonomisk och Ekologisk hållbar utveckling.

 

Anmäl din aktivitet för årets SEE hållbarhetsvecka!

Vi välkomnar dig som vill arrangera något hållbart, stort som smått under hållbarhetsvecka 17 - 23 september 2018. Det kostar ingenting.

För oss är det viktigt att synliggöra och stärka alla steg i en hållbar riktning som tas. Att delta är enkelt och information för att planera, registrera och genomföra din aktivitet hittar du på SEE hemsida.

Varför SEE hållbarhetsvecka Norrbotten

Det behöver inte vara komplicerat att skapa en egen aktivitet. Här finns några förslag, men du hittar mer inspiration på SEE hållbarhetsveckans hemsida

  • Göra reklam för en ny hållbar produkt hos dig.
  • Arrangera ett roligt jippo som legat i lådan och väntat på ett bra tillfälle för att locka nya medlemmar i egna lokaler eller på stan. Ex. swophörna, workshop, remakeaktiviteter, frukost med hållbarhetstema.
  • Utmana något företag med en insamling av något som bör återvinnas ex. nagellack, batterier, gamla fjärrkontroller. Den som förlorar skänker någon form av välgörenhet.

 

Publiceringsdatum:

Innehållsansvarig: Silva Herrmann