Gör en Björn Ferry!

Logo SEE Hållbarhetsveckan 2019

Världens ledare har förbundit sig till 17 globala mål för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030. Att avskaffa extrem fattigdom. Att minska ojämlikheter i världen. Att lösa klimatkrisen. Att främja fred och rättvisa. Björn Ferry är en av dem som har valt att leva mer hållbart. Och även vi på energirådgivningen vill bidra att dessa mål nås - och det vill vi göra tillsammans med er alla!

SEE Hållbarhetsvecka är en årligen återkommande arrangemangsvecka som hålls i Västerbottens och Norrbottens län under vecka 38. SEE är en förkortning för Social, Ekonomisk och Ekologisk hållbar utveckling.

Energi- och klimatrådgivning på Lapplands Kommunalförbund är en del av styrgruppen för veckan. Vi vill väldigt gärna att du hjälper oss att nå ut till fler som jobbar hållbart. Många jobbar i det tysta och vi vill gärna lyfta alla goda exempel som finns i vår region. Det finns mycket att göra inom agenda 2030. Mycket är redan på gång.

Lyssna här på Björn Ferrys tre bästa hållbarhetstips - och berätta gärna för oss, vad du gör för att leva mer hållbart! Kontaktuppgifter till oss hittar du på höger sidan.

 

Publiceringsdatum:

Innehållsansvarig: Silva Herrmann