Gällivare

Välkommen till Lapplands Lärcentra i Gällivare, vi erbjuder ett brett utbud av vuxenutbildning i en stimulerande miljö.

Funderar du på att skola om dig? Har du tankar på att läsa på högskola/universitet? Behöver du läsa upp betyg för framtida arbete eller behöver du behörighetskomplettera för vidare studier? Vill du höja din kompetens och investera i dig själv?

Vuxenutbildning–utbildning på grundskole-/gymnasienivå, lärvux och sfi.

På Lapplands Lärcentra får du stöd och hjälp med behörighetskomplettering och svar på funderingar kring utbildning, kompetensutvekling och finansiering av studier! 

Vår studievägledare  hjälper dig med planering och vägledning av dina studier.

Läser du kurser på vuxenutbildningen och vill du ha hjälp med studieteknik? Behöver du någon som stöttar och motiverar? Då kan studiecoachen på vårt Lärcentra hjälpa dig!

 

Här är länken till Lärplattformen

Fronter

Högskoleutbildning- studera fristående kurser eller hela program via distans.

Lapplands Lärcentra ger dig möjlighet att genomföra högskolestudier på orten. Det finns ett brett utbud av distansutbildningar på landets högskolor och universitet.

På Lapplands Lärcentra i Gällivare har du under dina högskolestudier tillgång till studierum, datorer, teknisk utrustning och support.

Vi erbjuder även tentamensservice vid högskolestudier. Det innebär att du som studerar högskoleutbildning har möjlighet att skriva din tentamen hos oss.

Plugga smart - lär dig mer!

Studieteknik är verktyg för att plugga på ett bra sätt. Plugga smart och du lär dig mer! Detta handlar om lärstilar, planering och tekniker för att läsa, anteckna och minnas!

En Pdf om lärstilar, planering och tekniker för att läsa, anteckna och minnas! (pdf 668 kB)

Utbildning med fokus på kvalitet!

Att erbjuda studerande utbildning som håller en hög kvalitet är viktigt för oss på Lapplands Lärcentra. Vi är därför väldigt stolta över att vara ett kvalitetsdeklarerat Lärcentrum via Nitus.