Kiruna

Bild på byggnaden där Lärcentra Kiruna ligger

Välkommen till Lärcentra Kiruna. Vi finns på Bergmästaregatan 8.


Lapplands Lärcentra Kiruna

Funderar du på att skola om dig? Har du tankar på att läsa på högskola/universitet? Behöver du läsa upp betyg för framtida arbete eller behöver du behörighetskomplettera för vidare studier? Vill du höja din kompetens och investera i dig själv?

På Lapplands Lärcentra i Kiruna för du stöd och hjälp med behörighetskomplettering och svar på funderingar kring utbildning, kompetensutveckling och finansiering av studier! Boka in en träff med någon av våra studie- och yrkesvägledare för att få veta mer.

I vår lokal "Kunskapsparken" kan du som student sitta och studera på enskilda studieplatser/i studierum/i grupprum. Här kan du skriva prov/tentamen efter samråd med lärare eller tentamensansvarig. Du får även tillgång till kopiator, ev.föreläsningsrum, ev. laborationsrum samt trådlöst nätverk.

Lärer du kurser på vuxenutbildningen och vill du ha hjälp med studieteknik? Behöver du någon som stöttar och motiverar? Då kan studiecoachen på vårt Lärcentra hjälpa dig! Du kan även välja att läsa en kurs i studieteknik på 50p, läs mer om den kursen här nedanför.